ONDERHOUD

Je nieuwe Barzoptics zonnebril is je eyecatcher en dat moet hij ook blijven. Maar hoe zorg je ervoor dat je bril mooi blijft en hoe maak je deze eigenlijk het beste schoon?

 

Wij geven je zeven tips om je bril mooi te houden.

 

 

Bij je BarzOptics zonnebril hoort een neopreen brillen-etui. Gebruik deze! De meeste beschadigingen ontstaan omdat de bril zonder koker wordt opgeborgen in een tas, binnenzak of dashboardkastje.

 - Zet je bril met twee handen af. Als je dit niet doet, loop je het risico dat een van de pootjes na verloop van tijd losser gaat zitten.

- Laat je zonnebril niet op een hete dag op je dashboard liggen. Extreme hitte die achter glas ontstaat kan het frame en de lenzen beschadigen.

- Spoel, voordat je je bril gaat schoonmaken, deze eerst zorgvuldig af met lauw water. Zanddeeltjes en andere viezigheid worden weggespoeld en je voorkomt dat je je bril bij het poetsen permanent beschadigd.

 

- Gebruik bij het schoonmaken van je BarzOptics bril altijd een microvezel doekje. T-shirts, keukenpapier, zakdoekjes kunnen houtvezels of ander materiaal bevatten die schurend werken en krassen in de lens kunnen veroorzaken

 

- Gebruik geen schoonmaakmiddelen, oplosmiddelen of reinigingsdoekjes. Hier kan citroenzuur in zitten dat de coating van de lenzen aantast. Gebruik een PH-neutraal schoonmaakmiddel.

 

- Droog je BarzOptics bril goed op voordat je hem wegbergt. Vergeet niet het microvezeldoekje af en toe te wassen.

 

Maak een keuze uit de verschillende modellen op deze site. Neem contact met ons op als je vragen hebt over de modellen, onderhoud etc.. We wensen je alvast jarenlang plezier van je nieuwe BarzOptics zonnebril 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Copyright© 2018 BarzOptics Alle rechten voorbehouden.