OVER ONS

Als je de veertig bent gepasseerd is de kans groot dat jij er ook een nodig hebt om nog fatsoenlijk een krant, boek of het scherm van je mobiele telefoon te lezen: een leesbril. Maar hoe doe je dat als je in de zon bent en ook iets wilt lezen? Zonnebril op, leesbril af, zonnebril af, leesbril op?

 

Zonnebril en leesbril samen

 

Dat is nergens voor nodig!  Barz Optics maakt sinds 1996 zonnebrillen met een ingebouwde leeslens. Deze kwaliteitszonnebrillen zijn ideaal voor mensen die actief in de zon zijn en behoefte hebben aan lenzen waarmee ze kunnen lezen. Denk aan automobilisten, motorrijders die hun navigatie moeten kunnen lezen. Postbodes die adressen moeten lezen, watersporters die op een waterkaart moeten kijken. Maar ook een boek lezen in de zon is een plezier met een Barz Optics zonnebril.

 

Geschiedenis van Barz Optics

 

BarzOptics Nederland is de exclusieve BarzOptics zonnebrillen distributeur voor de Benelux sinds 2014. De brillen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof, zijn licht in gewicht, de gepolariseerde glazen zijn UV-beschermend. 

        

Kevin Barr ontdekte tijdens zijn carrière dat veel surf- en outdoor sportliefhebbers oogproblemen ondervonden. Er was een duidelijke behoefte om beter beschermd in de zon te zijn en tegelijk te profiteren van het gemak van ingebouwde lenzen.

 

Met die wens in gedachte heeft Kevin Barr een zonnebril ontwikkeld in samenwerking met de optische industrie.

 

Barz Optics in Nederland

 

Sinds 2014 is Barzoptics.nl de exclusieve dealer voor Nederland van de unieke Barz Optics zonnebrillen. De brillen zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof, zijn licht in gewicht en hebben gepolariseerde glazen.

De brillen hebben een sportief model en zijn verkrijgbaar in 2 lenskleuren en 3 sterktes. Iedere zonnebril wordt geleverd in een neopreen etui en een brilkoord. 

 

Maak je keuze uit de verschillende modellen en bestel via de webshop.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Copyright© 2018 BarzOptics Alle rechten voorbehouden.